La subvenció de 150.000€ a l'empresa Jet Management representa una vulneració de l'adjudicació del Festival Jardins de Terramar

La CUP, a partir d'aquesta operació, posa en dubte la transparència i legalitat de tot el procés d'adjudicació del Festival

festival
La proposta del govern municipal d'atorgar una subvenció directa de 150.000€ a l'empresa Jet Management, organitzadora del Festival Jardins de Terramar, ha encés totes les alarmes entre els grups municipals.
 
Tan és així, que els grups de la CUP, Sitges en Positiu, Nou Horitzó, Sitges Grup Independent i la regidora no adscrita Carme Gasulla; han demanat al Secretari General de l'Ajuntament que emeti un informe sobre la situació.
 
El grup de la CUP s'ha mostrat bel·ligerant amb la proposta i, amb paraules del regidor Pol Vigó, ha manifestat que "són diversos els indicis que ens fan pensar que el procés d'adjudicació del Festival no ha estat tot lo net que hauria de ser i aquesta subvenció directa és la gota que fa vessar el vas". 
 
El govern municipal va plantejar la creació d'aquesta subvenció enmig d'un punt on es plantejaven altres modificacions de crèdit, obligant als grups a demanar tractar els temes per separat, i després que alguns informes tècnics emesos durant el procés d'adjudicació recomanèssin escollir l'altra empresa presentada.

"Són diversos els indicis que ens fan pensar que el procés d'adjudicació del Festival no ha estat tot lo net que hauria de ser i aquesta subvenció directa és la gota que fa vessar el vas"