Suport de la CUP a Arran i No em toquis la Tecla

Comunicat sobre les crítiques dirigides cap els col·lectius Arran Sitges i No em toquis la Tecla per la seva acció reivindicativa en motiu del passat 25N, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones

25N
Des de la CUP de Sitges volem mostrar tot el nostre suport a Arran Sitges i No em toquis la Tecla davant les crítiques rebudes per la realització d'un mural a la Plaça de l'Ajuntament en motiu del passat 25N.
Al Ple municipal d'ahir vam poder veure com alguns grups polítics criticaven l'acció, una acció que denuncia les violències que pateixen diàriament les dones i que, sovint, són assumides amb tota normalitat per la societat.
Tocaments, control, desigualtat salarial, cosificació... per no parlar de l'assetjament, les violacions o les 24 dones mortes enguany als Països Catalans; són encara presents a les nostres cases i carrers i ara resulta que ens preocupa una pintada que denúncia aquesta passivitat i reclama l'activació social necessària per posar-hi fre.
Davant de les amenaces del govern municipal d'iniciar accions punitives pels fets, des de la CUP anunciem que ens hi mostrarem clarament en contra i, si els col·lectius afectats així ho veuen convenient, ens faríem càrrec de tots els costos.
 
Contra la violència masclista, ens calen totes les mans!

Des de la CUP de Sitges volem mostrar tot el nostre suport a Arran Sitges i No em toquis la Tecla