Empoderem-nos. L'impacte dels pisos turístics en el teixit social urbà

La xerrada serà el divendres 11 de novembre a les 19h. a l'Ateneu Popular de Sitges i comptarà amb els antropòlegs de l'OACU José Mansilla i Giuseppe Aricó

pisos

Des de la CUP de Sitges volem convidar-vos a la xerrada "Empoderem-nos. L'impacte dels pisos turístics en el teixit social urbà" que hem organitzat aquest divendres 11 de novembre a les 19h. a l'Ateneu Popular de Sitges (C. del Sol, 2).

Un dels grans reptes de futur per Sitges és l'encaix entre la seva gran indústria, el turisme, i la realitat social dels sitgetans i sitgetanes i la possibilitat de seguir vivint a la vila. Els pisos turístics son un dels fenòmins més explícits d'aquesta falta d'encaix degut als seus afectes inflacionistes en el mercat de l'habitatge i la destrucció del teixit social per l'expulsió de la gent a municipis més barats. La pregunta és si volem o no volem ser com Venècia.

Per tot això creiem que és necessari debatre de manera oberta la necessitat d'afrontar les problemàtiques generades pels pisos turístics i ho farem amb els antropòlegs José Mansilla i Giuseppe Aricó de l'Observatori d'Antropologia del Conflicte Urbà (OACU) de la Universitat de Barcelona.

Us esperem el divendres a l'Ateneu! És l'hora d'empoderar-nos!

La xerrada és la tercera del cicle "Empoderem-nos" el qual busca plantejar i debatre alternatives reals i realitzables per gestionar el dia a dia de Sitges des de les institucions i, alhora, aprofundir en la democratització d'aquestes