Les Botigues decidiran

Sigui quin sigui el resultat, caldrà instaurar una Taula comuna entre administracions i veïnat

consulta
Les Botigues decidiran i això és molt en el context polític que vivim avui dia. Des de la CUP volem posar de manifest la gran rellevància que siguin els veïns i veïnes del nucli de Les Botigues els que decideixin sobre el seu futur a Sitges o a Castelldefels.
 
La CUP no es posiciona ni pel SÍ ni pel NO però sí a favor d'una gran mobilització popular per sobrepassar de molt el mínim de participació fixat, assolint així el màxim de consens social en una decisió que pot ser transcendental per la ciutadania de Les Botigues.
 
Alhora, el regidor Pol Vigó avisa que «cal activar des d'ara mateix una Taula comuna amb els Ajuntaments de Sitges, Castelldefels, Generalitat i veïnat per garantir la correcta aplicació dels resultats» i afegeix «aquesta Taula s'hauria de constituir igualment si el resultat de la consulta és favorable a seguir dins el municipi de Sitges per resoldre d'una vegada per totes les desavinences entre les parts».
 
La consulta que se celebrarà el proper dissabte 26 de maig de 9 a 20h. a l'OAC de Les Botigues, compta amb el compromís de tots els grups municipals de respectar els resultats tot i el seu caràcter no vinculant.

La consulta se celebrarà el proper dissabte 26 de maig de 9 a 20h. a l'OAC de Les Botigues