Més estabilitat per Sitges

El pacte permet avançar en polítiques valentes i molt necessàries pel municipi

pacte
Després de mesos de treball i negociacions, que van iniciar-se amb les Ordenances Fiscals i el Pressupost, la CUP i els partits formants de l'equip de govern local hem arribat a un acord per aportar una major estabilitat a la política municipal i dotar-la d'unes accions valentes i molt necessàries per Sitges.
 
Amb aquest pacte, des de la CUP volem acostar la política municipal al Sitges treballador, el Sitges que pateix i ha patit des del 2008 polítiques de retallades imposades per una crisi desigual que s'ha acarnissat amb els més febles.
 
Sitges necessita d'unes polítiques que aprofundeixin en una major participació, justícia social, remunicipalització de serveis i idear accions concretes que posin fre a una de les grans problemàtiques que tenim al poble a l'actualitat com és l'habitatge.
 
Evidentment, amb el pacte signat, enfortim els llaços i agafem embranzida per fer de Sitges un municipi capdavanter en la construcció de la República catalana.

Participació, habitatge, justícia social, remunicipalització de serveis... I evidentment, per fer de Sitges un municipi capdavanter en la construcció de la República catalana